Oranjekoek Slagroom

7200.000

€ 1
70

Er gaat geen feest voorbij zonder oranjekoek. Ook dit recept is een familiegeheim van Puur Posthuma. De lekkere vulling van roomboter amandelspijs is samen met de kruidige koek met sinaasappelsnippers een unieke combinatie. Vroeger werd vaak crème gebruikt maar tegenwoordig is de oranjekoek ook lekker
met slagroom te verkrijgen.

Klein Logo op 1 stukje
Foto toevoegen + € 0.45
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Allergene stoffen

Gluten, Ei, Soja, Melk, Tarwe

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Oranjekoek slagroom: in de koelkast bewaren (3-7 graden). Oranjekoek creme: hoeft niet beslist gekoeld bewaard, indien niet dezelfde dag geconsumeerd: in de koelkast bewaren en 2 uur voor consumptie op kamer temperatuur zetten.

Bereidingswijze

-