Spelt Stokbrood

Warenwettelijke naam: Spelttarwestokbrood

3068

€ 3
75

Gebakken van 100% Speltmeel. Speltbrood bevat ook gluten en is dus niet glutenvrij.
Ons speltbrood wordt gebakken van speltmeel. Speltmeel bevat iets meer vitamines (B1, B6), mineralen (ijzer, jodium) en voedingsvezel dan speltbloem omdat een groter deel van de speltkorrel is gebruikt. Want in de buitenste laag van de speltkorrel (wordt ook wel zemel genoemd) zit het grootste deel van de vitamines, mineralen en voedingsvezel. Bron; www.brood.net.

Variatie
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Wordt gemaakt in een bedrijf waar ook met (tarwe)gluten gewerkt wordt. Het brood is gebakken van 100% speltmeel maar kan resten bevatten.
Tarwe op allergenenlijst komt van tarwe-eiwitten en NIET van tarwegraan. Mensen met tarwe(gluten) allergie zijn meestal niet allergisch voor tarwe eiwitten maar voor tarwegraan.

Allergene stoffen

Gluten, Tarwe, Sesam, Lupine, Soja

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 2 dag(en).